Stem voor alle kleinkinderen, kies voor Klimaat

“Met onze verkiezingscampagne “Stem voor alle kleinkinderen. Kies voor het Klimaat” roepen we alle grootouders en generatiegenoten op om op 22 november te stemmen op een klimaatvriendelijke partij. In het belang van alle kleinkinderen, in het belang van hún toekomst.”

Grootouders voor het Klimaat organiseert op 2 november in Den Haag de aftrap van deze campagne. “Ook op lokaal niveau gaan veel grootouders de straat op. Daar zullen zij flyers uitdelen en in gesprek gaan met -vooral- andere grootouders en generatiegenoten.”

Webinar verkiezingsprogramma’s

In een webinar op 6 november zal Olof van der Gaag, directeur van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie, voor Grootouders voor het Klimaat ingaan op de verschillen tussen de programma’s van de diverse partijen over energie en klimaat voor de aanstaande verkiezingen van de Tweede Kamer.

Klimaatmars Amsterdam

Bij de Klimaatmars op zondag 12 november in Amsrerdam gaan Grootouders meelopen in het blok ‘Kinderklimaatmars’: kinderen t/m 14 jaar samen met hun ouders, verzorgers of opa en oma’.