Jeu de Boules en Borrelen voor singles

Speciaal voor alleenstaanden die openstaan voor nieuwe vriendschappen of misschien wel voor de liefde, organiseren Mingle the Single en Allemaal Aafje Ontmoeten ‘Jeu de Boules en Borrelen’. Een speciale meet & greet voor alleenstaanden van 65 jaar en ouder, aldus AD Rotterdams Dagblad.

Bij Allemaal Aafje Ontmoeten kunnen senioren nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan verschillende activiteiten, of dit nu een kopje koffie drinken is, of een geheel verzorgde dagtocht.

Bijzondere activiteit

Regelmatig kregen de organisaties de vraag of er ook eens een datingmiddag voor senioren georganiseerd kon worden. Aangezien Mingle the Single al een aantal jaar activiteiten voor singles en alleenstaanden in deze regio organiseert, is volgens AD Rotterdams Dagblad besloten om de handen ineen te slaan voor deze bijzondere activiteit.

Prima gelegenheid

Mingle the Single spreekt regelmatig jongere single deelnemers die een vader of moeder hebben die alleen is en die stiekem ook het verlangen heeft om andere alleenstaanden te ontmoeten. “Een potje jeu de boules biedt daar prima gelegenheid toe.”